Blokhus Avis

Fra Wiki Blokhus
Skift til: Navigation, Søgning

Blokhus Avis angiver (2015) i sin kolofon at være et uafhængigt og upolitisk medie, hvis formål er at viderebringe lokale nyheder og kommercielle budskaber fra den nordjyske vestkyst. Blokhus Avis er et produkt af Blokhus Medier.

Redaktør Poul Erik Aagaard
Blokhus Avis blev oprettet 2001 af Poul Erik Aagaard som en gratis annoncefinancieret sommervis. Poul Erik Aagaard var personlig ejer og eneste medarbejder på avisen. Ud over annoncer fra de lokale handlende bragte avisen også nyheder om lokale begivenheder og arrangementer i Blokhus.

2013 blev avisen overtaget af Lars Bisgaard, som døbte den om tilt "UPDATE" og samtidig udvidede bladets "lokalområde" til HELE Jammerbugt Kommune.

I 2014 blev avisen overtaget John Andersen, som aftalte med Lars Bisgaard, at han skulle trække sig fra posten. I stedet ansatte John Andersen søstrene Lotte og Louise Kande til at drive den videre fra december 2014. Første Blokhus avis med Lotte og Louise Kande som redaktører udkom 7. oktober 2014.

Louise Kande havde da i næsten et år været medlem af redaktionen, og Lotte Kande blev ansat pr. 1. oktober 2014. Hun havde de seneste 10 år været ansat som projektkonsulent ved VisitJammerbugten i Blokhus. Her havde hendes virke de seneste år medført stor interaktion mellem turistorganisationerne og Erhvervsforeningen Destination Blokhus (EDB).

Avisen kaldte sig stadig Blokhus Update og forsøgte nu at dække et område fra Lønstrup i nord til Fjerritslev i vest.

Men avisen fik mere og mere karakter af en ren annonceavis, der først og fremmest optog nyheder fra arrangementer fra arrangør, der også ville sætte betalte annoncer i avisen.

Med udgaven fra 28. april 2014 gled navnet "Update" lidt i baggrunden.