Torvet2 Aps

Fra Wiki Blokhus
Skift til: Navigation, Søgning

TL-byg begyndte februar 2021 opførelsen af en kombineret forretnings- og beboelsesejendom på den gamle Kaptajn Golf grund, som i stil kommer til at ligne Strandhotellet.

Siden minigolfbanen blev ryddet og grunden planeret, har den ellers tjent som et tiltrængt supplement til byens parkeringspladser.

Allerede sommeren 2018 havde et konsortiet Torvet2 Aps købt minigolfbanen Kaptajn Golf på hjørnet af Sønder I By og Torvet i Blokhus.

Lejemålet af minigolfbanen og den tilhørende restaurant blev sagt op pr. 31. december 2019, bygningen er blevet revet ned og minigolfbanen fjernet.

I stedet skal der opføres et to et halvt-etages hus med butikker i stueetagen og 8-10 store høj-kvalitetslejligheder i de to overetager, hver på 80 kvadratmeter eller derover og med mange store altaner.

Konsortiet, som står bag byggeriet, er Marie Louise Ebdrup, som sammen med sin mand Steffen Ebdrup ejer Strandhotellet, Strandingskroen, Futten og de to andre restaurationer, der findes i komplekset, der udgør den ældste bebyggelse i Blokhus, Andreas Helgstrand, der driver Helgstrand Dressage ApS og ejeren af Euro Poultry Mikael Kristensen. De tre har sammen interessentselskabet Torvet2 I/S.

Der er meddelt 6 dispensationer til byggeriet, som ellers kommer til at overholde lokalplanen for centerområdet i Blokhus.

"- Det betyder bl.a. hvide mure og rødt tegltag. Det bliver samme højde som Strandhotellet, så de øverste lejligheder får skråvægge," siger Marie Louise Ebdrup til Netavisen Kanal Blokhus.

"- Vi gik med i det, for at sikre, at et nyt byggeri kommer til at passe til hotellet, som ligger lige overfor," siger hun.