Hune Plejecenter

Fra Wiki Blokhus
Skift til: Navigation, Søgning
Hune Plejecenter under opførelsen
Hune Plejecenter 2016
1. maj 2002 blev der holdt rejsegilde på Hune Plejecenter. Nu tilbyder en gruppe private investorer kommunen at komme af med bygningerne. På kommunalbestyrelsesmødet torsdag aften skulle plejehjemsstrukturen i kommunen have været sat på plads. Tilhørerpladserne var fyldt til renden. Men debatten blev ikke til noget.

Kommunalbestyrelsen valgte nemlig at udskyde punktet til et ekstraordinært møde næste torsdag 29. september.

I sidste øjeblik har en køber til det nu nedlagte plejehjem i Hune meldt sig, og nu vil politikerne have en uges tid til at se nærmere på tilbuddet.

Der kom også forslag i kommunalbestyrelsens spørgetid fra Hune-borgere, der ønsker, at områdets pensionister får mulighed for at bo i det nedlagte plejehjem i Hune.

- Vi synes, at plejehjemmet skal bruges til seniorboliger for plejekrævende ældre, sagde Gunnar Pedersen fra Hune-Blokhus Borger- forening, der sammen med erhvervsforeningen, grundejerforeninger, pensionistforeningen og samrådets bestyrelse samt Vennekredsen for Hune Plejecenter var mødt frem for at vise deres protest mod lukningen.

- Vi føler ikke, at Hune Plejecenter er det rette sted til eksperimenter, lød det fra borgerne i en protest- skrivelse til kommunal- bestyrelsen.