Harrys Have

Fra Wiki Blokhus
Skift til: Navigation, Søgning
Harry Jensen (født 1919) ejer jord, der grænser op til Klitplantagen. Han har boet på den nærliggende, hvide gård sammen med sin familie siden 1960. Harry arbejdede på fabrik i alle årene, og ved siden af drev han sammen med sin kone landbrug med køer, grise og afgrøder. I sine pensionistår fik han lyst til at anlægge en have, som i dag ligger som en lille oase i udkanten af skoven. Gennem mange år var en stor del af haven beplantet med georginer (ca. 2000 stk.), og da denne plante ikke tåler frost, blev alle planterne omhyggeligt, af Harry selv, taget op om efteråret og plantet igen, når foråret kom. Harrys alder gjorde til sidst, at denne aktivitet er droslet ned, så de seneste år holdt han haven med buske og stauder.

Folk, der kommer forbi, tror ofte, at haven hører med til skoven, og tager sig et lille hvil på de opstillede bænke. Men som Harry fortæller, så er alle også velkomne.

Til det sidste ryddede Harry ukrudt væk omkring bænkene, for haven skulle ikke kun være til glæde for ham selv, men også for vandrere, som trænger til et hvil.

Østlige parkering: Hunetorpvej/Th.Henriksensvej på 57°14.297N, 9°36.592E Sydlige parkering: Kystvejen/Hunetorp Klitvej på 57°13.234N, 9°34.630E Nordlig parkering Sønder i by P plads 57°15.101N, 9°35.045E