Gateway Blokhus

Fra Wiki Blokhus
Skift til: Navigation, Søgning
Indgangen til Gateway Blokhus fra parkeringspladsen ved Aalborgvej.

Gateway Blokhus er stedet, hvor man kan tage hen med hele familien. Her er der mulighed for at være aktiv og slappe af, lege og lave mad. På pladsen findes naturlegeplads, aktivitetsplads, picnicområder, grillpladser - og en naturbageovn, hvor man kan bage dit eget brød eller lave mad. Gateway pladsen er udgangspunkt for flere spændende cykel- og vandreruter, og fra parkeringspladsen udgår mountainbikeruten. Ved pladsen kan man springe på fitnessruten med opstillede fitnessredskaber, eller snuppe en tur på sundhedssporet og tjekke dit kondital.

Tæt ved pladsen ligger både shelters og campingpladser til overnatning. Og ikke langt fra pladsen kan du leje cykler til en god dag i skoven. Naturlegepladsen Den store naturlegeplads i Blokhus Klitplantage ligger midt i skoven i kuperet og spændende terræn og under susende trækroner. Her finder du en supersej svævebane, redegynge, tarzan-bane og meget mere.

Naturlegepladsen Ta´ hele familien med på cykeltur i skoven. På cykel kommer man vidt omkring i skoven. Her er fred og ro og ingen biler. Prøv f.eks. den afmærkede 9 km. cykelrute. På turen kommer i bla. forbi Skovsøen, hvor man kan holde en pause, nyde stilheden, udsigten ud over søen og spise medbragt mad (der er borde og bænke). Skoven er et fantastisk dejligt sted at cykle.

Man er helt tæt på dyrelivet. Spændende oplevelser på to hjul venter!