Forskel mellem versioner af "Skovfoged"

Fra Wiki Blokhus
Skift til: Navigation, Søgning
(Oprettede siden med "Skovfogeden er øverste lokale myndighed over Blokhus Klitplantage. Tidligere var det en Klitplantør, der boede i Plantørboligen i plantagen, der traf bestemm...")
 
Linje 1: Linje 1:
Skovfogeden er øverste lokale myndighed over [[Blokhus Klitplantage]].
+
Skovfogeden er øverste lokale myndighed over [[Blokhus Klitplantage]]. Men der er ikke længere ansat en skovfoged i Blokhus.
  
Tidligere var det en [[Klitplantør]], der boede i [[Plantørboligen]] i plantagen, der traf bestemmelser om arbejdet i skoven og fordelte arbejdet til sine medarbejdere, skovlørerne og arbejdsmændende. Men i dag ledes alt arbejde i plantagen centralt fra Naturstyrelsen Vendsyssel i Skagen.
+
Tidligere var det en [[Klitplantør]], der boede i [[Plantørboligen]] i plantagen Han traf bestemmelser om arbejdet i skoven og fordelte arbejdet til sine medarbejdere, skovløberne og arbejdsmændende. Men i dag ledes alt arbejde i plantagen centralt fra Naturstyrelsen Vendsyssel i Skagen.
  
Skovfogeden er Jesper Blom-Hansen.
+
Skovridren er Jesper Blom-Hansen.
  
 
Se også [[Foged]]
 
Se også [[Foged]]

Versionen fra 13. aug 2020, 00:14

Skovfogeden er øverste lokale myndighed over Blokhus Klitplantage. Men der er ikke længere ansat en skovfoged i Blokhus.

Tidligere var det en Klitplantør, der boede i Plantørboligen i plantagen Han traf bestemmelser om arbejdet i skoven og fordelte arbejdet til sine medarbejdere, skovløberne og arbejdsmændende. Men i dag ledes alt arbejde i plantagen centralt fra Naturstyrelsen Vendsyssel i Skagen.

Skovridren er Jesper Blom-Hansen.

Se også Foged