Mogens Gade

Fra Wiki Blokhus
Version fra 9. feb 2021, 15:30 af Wendelboe (diskussion | bidrag) Wendelboe (diskussion | bidrag) (Oprettede siden med "Borgmester Mogens Christen Gade fylder 60 år mandag 8. marts 2021. I får her et resume over hans poster og hverv gennem tiderne til baggrund for en eventuel omtale:  ...")

(forskel) ←Ældre version | se nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Skift til: Navigation, Søgning

Borgmester Mogens Christen Gade fylder 60 år mandag 8. marts 2021. I får her et resume over hans poster og hverv gennem tiderne til baggrund for en eventuel omtale:

 

 

Mogens Christen Gade blev ved kommunalvalget i 2005 valgt til formand for sammenlægningsudvalget for Jammerbugt Kommune, og blev 1. januar 2007 Jammerbugt Kommunes første borgmester. En stilling, han siden har besiddet.

 

Inden da var han borgmester fra 2001 og frem mod kommunesammenlægningen i tidligere Brovst Kommune. Her var han også medlem af kommunalbestyrelsen fra 1990, og var i alle årene medlem af økonomiudvalget. Fra 1991-2002 var han også formand for socialudvalget i tidligere Brovst Kommune.

 

Foruden sin opgave som borgmester i Jammerbugt Kommune, er Mogens Christen Gade:

Formand for BRN - Business Region North Denmark  Formand Erhvervshus Nordjylland Formand Fjerritslev Gymnasium Formand for Blokhusfonden Næstformand for de Nordjyske Kommuner – KKR Nordjylland Næstformand i bestyrelsen for destination Nordvestkysten Medlem af bestyrelsen for Aalborg Lufthavn Medlem af bestyrelsen for Aalborg kongres og kulturcenter - Aalborg Hallen Medlem af komiteen for 3. Vestlig Limfjordsforbindelse NU Medlem af KL’s repræsentantskab Medlem af bestyrelsen for Nordjyllands Beredskab Medlem af bestyrelsen for Partnerskab for Vestkystturisme

Han er udnævnt til Ridder af Dannebrog i 2015.

 

Mogens Christen Gade er født 8. marts 1961, og uddannet folkeskolelærer i 1984 Han arbejdede som lærer på Øland/Langeslund Skole i 16½ år, inden han blev borgmester. Han er aktiv i lokalsamfundet Skovsgaard, hvor han bor – nu især med spejder – tidligere også med musik og sport. Mogens Christen Gade bor med Lene Svenning. Sammen har de datteren, Sofie, der er flyttet hjemmefra.

 

Afhængig af restriktionerne i marts, så fejres fødselsdagen med den nærmeste familie i løbet af weekenden op til selve dagen. Hvis coronasituationen tillader det, så overvejer borgmesteren en markering af den runde dag i løbet af sommeren.