Forskel mellem versioner af "John Bernth"

Fra Wiki Blokhus
Skift til: Navigation, Søgning
(Oprettede siden med "Fil:John-bernth.jpg")
 
Linje 1: Linje 1:
 
[[Fil:John-bernth.jpg]]
 
[[Fil:John-bernth.jpg]]
 +
 +
vognmand, Solbærvej 5, Hune, fylder lørdag 60 år.
 +
John Bernth er vokset op i Hune, hvor han også har gået i skole. Som ung passede han fritidsjob som skraldemand hos vognmand Kaj Holm i Hune.
 +
John Bernth er udlært elektromekaniker. Han har altid været interesseret i lastbiler, og efter endt uddannelse blev han ansat som chauffør og kørte i flere år entreprenørkørsel i Skandinavien.
 +
I 1987 købte han vognmandsforretningen Tage Knudegaard i Arentsminde. Brovst og Skovsgaard Fjerkræslagteri, samt Tican har han haft som kunde. I 1997 flyttede vognmandsforretningen til Pandrup, hvor navnet blev ændret til John Bernth Kran & Container service. I 2013 solgte han
 +
virksomheden til AVAS Aalborg. Han er i dag ansat i HCS i Brønderslev.
 +
John Bernth er gift med Helle, og sammen har de døtrene Nicoline, Julie og Annesofie samt to børnebørn.

Versionen fra 30. jun 2018, 00:35

John-bernth.jpg

vognmand, Solbærvej 5, Hune, fylder lørdag 60 år. John Bernth er vokset op i Hune, hvor han også har gået i skole. Som ung passede han fritidsjob som skraldemand hos vognmand Kaj Holm i Hune. John Bernth er udlært elektromekaniker. Han har altid været interesseret i lastbiler, og efter endt uddannelse blev han ansat som chauffør og kørte i flere år entreprenørkørsel i Skandinavien. I 1987 købte han vognmandsforretningen Tage Knudegaard i Arentsminde. Brovst og Skovsgaard Fjerkræslagteri, samt Tican har han haft som kunde. I 1997 flyttede vognmandsforretningen til Pandrup, hvor navnet blev ændret til John Bernth Kran & Container service. I 2013 solgte han virksomheden til AVAS Aalborg. Han er i dag ansat i HCS i Brønderslev. John Bernth er gift med Helle, og sammen har de døtrene Nicoline, Julie og Annesofie samt to børnebørn.